güven:niye cevap vermiyorsun konuşsana
deniz:ne önemi var ki.. aslıyı sevip sevmememin
güven:ne demek ne önemi var aslı benm sevgilim sen gidip nasıl onu öpersin hatırlıyo musun bana kimse birini durduk yere öpmez demiştin
deniz:evet hatırlıyorum ben bn aslıyı isteyerek öpmedim bn mineyi seviyorum aslı da seni seviyor
güven:madem mineyi seviyorsun niye bunlara sebep oldun bn senin gibi birini görmedim bn sana kardeşim dedim senin yüzünden hapise girdim bide senin şu yaptığına bakk
deniz:güven isteyerek olmadı diyorum
güven:bırak allah aşkına yaa seven adam evleneceği kadına sahip çıkar demek ki sen...... çok yazık ya çok yazık
güven çekip gider deniz öyle orda kalır akşam olur aslının annesi ve babası dışarıda dolaşırken güven aslının odasının penceresinin önünde içmeye başlar sonra eve girer ve aslının penceresinin önüne gelir pencereyi tıklar
aslı:güven ne işin var senin burda
güven:dışarı gel konuşucaz der
aslı gider konuşmaya başlarlar
aslı: sen beni hiç sevmemişsin sn beni sevseydin bana güvenirdin
güven:bn fotografı kendi gözümle gördüm
aslı:peki bana doğru mu die sordun mu snin bunu söyliycek gücün yok ayrılmak istiyosun dimi o zmn bn söylüyorum ayrılalım
güven:ne diyosun senaslı
aslı:ne dediğimi duydun sen bunu söylemek istiyosun ama söyleyemiyosun işte bn söylüyorum ayrılalım
aslı güvene vurarak ağlamaya başlar güven onun kolundan tutup aslıyı öper bu sırada aslının annesi ve babası eve gelir güven de ordan hemen kaçar kaçarken de başına gelmeyen iş kalmaz sonra herşeyden kurtulur eve gider
su:güven sn mi geldin
güven:ewt
atakan:nerdeydin kardeşim
güven:aslıyla beraberdim biz barıştık
su:hadi iyi bari bide denizle mine barışsa ...
halil:deniz istesede onlar bi daha barışamaz
atakan:halilll
halil:ne yani doğru değil mi? mine eski kocasına geri dönmüş
güven:ne eski kocasına geri mi dönmüş
su:ewt burak gelmiş burdaydı
mine burakı görünce ondan yardım istemiş ve herkesten intikam almaya çalışmaktadır
mine:çok saol burak bana yardım ediyorsun
burak:önemli diil ama işimiz bitince istanbula dönücez
mine:hıhı tmm
mine denizle konuşmak için onu yemeğe çağırmıştır burakta denizin onu görmiyeceği bi yere gider deniz gelir
deniz:mine çok güzel olmuşsun
mine:saol
deniz:bana bu şansı verdiğin için çok teşekkür ederimm
mine:deniz biz buraya niye geldik herşeyi bitirmek için
mine boynundaki kolyeyi gösterir deniz kolyeyi görür B harfi vardır daha sonra burak gelir deniz öylece kalır acaba neler olacak
bu bölümün devamı reklamlardan sonraaaaa